Referencer

Træfældning og træbeskæring:
“Det er ikke bare et træ” ( citat: mig selv ;) ). Nogle mennesker bliver overraskede, når de finder ud af, at der er en verden af faglighed inden for arborist-faget. “Arborist” er en profession i sig selv. Begrebet kommer af det latinske ord for træ; “arbol”. Det kan tage år at blive en dygtig og erfaren arborist med kendskab til træbiologi, for ikke at tale om de naturlove, der hersker, når man sætter saven i.
Som selvstændig er det samtidig særdeles vigtigt at man kan snakke og kommunikere positivt og konstruktivt med andre mennesker. Samtidig klæder det enhver håndværker med en smule ydmyghed for naturen og at kende sin begrænsning. Jeg er en fin fyr og ret god til mit fag, hvis jeg selv skal sige det, men tag ikke kun mit ord for det.

Viby J: “Malte har stor faglig viden, leverer et smukt og gennemtænkt stykke arbejde, og han overholder alle aftaler. Det er bestemt ikke sidste gang vi ringer efter Malte” (Facebook anmeldelse)

Harlev: “Super god service, velforberedt og udfører et rigtig godt stykke arbejde. Kan varmt anbefales” (Facebook anmeldelse)

Brabrand: “Jeg har gennem de sidste 3 år benyttet mig af træ og Hæk-Trim og Væk, det har været en rigtig god oplevelse. Jeg vil helt klart anbefale dette firma” (Google anmeldelse)

Mårslet: “Stor anbefaling herfra. Vores store pil skulle fældes og Malte leverede et flot stykke arbejde” (Google anmeldelse)

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud: