Om mig

Træ og Hæk har eksisteret siden 2015 og har med stor iver betjent talrige haver primært i Østjylland.

Jeg hedder Malte Jefsen Lindal, er midt i trediverne og jeg elsker træer. Både de træer, der skal blive stående og de, der af forskellige årsager må lade livet… Jeg trives med fysisk arbejde, og sætter en stolthed i at levere et resultat, mine kunder er tilfredse med.

Frisk luft og hårdt arbejde er skønt, – blandt andet derfor nyder jeg mit arbejde. Jeg har passion for arboristfaget, dels den botaniske del, og dels den tekniske i forbindelse med at udføre komplicerede og udfordrende fældninger og beskæringer.
Hvad enten du skal have beskåret en bøgehæk, foretaget en fin kronereducering på et bevaringsværdigt bøge- eller egetræ, eller du vil have fældet den gamle tørre poppel i baghaven vil jeg gøre mit bedste for at engagere mig i din opgave, som du ønsker, den skal udføres.

Jeg gør mig umage for, at mine kunder skal få en god oplevelse, når de booker mig til en opgave. Det er vigtigt, at aftaler bliver overholdt, og opgaven bliver løst i tråd med det, mine kunder forventer ! Jeg er grundig i arbejdet, har den fornødne uddannelse og forsikringen i orden.

Hold dig ikke tilbage med at henvende dig, hvis du har spørgsmål eller står med en konkret opgave…